MELLEM LINIERNE

Det er dog det besynderligste nogen kan få ud af at læse noget mellem linierne. Således lykkes det cand.mag.med bart Geoffrey Cain at pådutte mig lidt af hvert i et ret fantasifuldt indlæg, der bærer overskriften  "Fra Marx til Muhammed".

Jeg er vant til Geoffrey Cains højre-zionistiske stinkbomber, og ved udmærket, hvor ørkesløst det er, at reagere på dem. Når jeg alligevel gør det i denne omgang, skyldes det to omstændigheder.

For det første udløser hans nyeste verbale stinker  en sand byge  klyngebomber (af mærkerne Hodjas blog, debat.bt.dk ,wordpress,ebuzz,imooty), der spreder hans stærkt forurenende indlæg  i alle cyberspaces retninger.

For det andet er "Fra Marx til Muhammed" udkommet på Sappho.dk. Og hvem sidder i redaktionen her? Det gør Lars Hedegaard, alias selveste Trykkefrihedsselskabets formand og founding father.

Det er sidstnævnte forhold, som jeg - stærkt inspireret af Geoffrey Cains fortolkningsmetoder - vil tillade mig at læse mellem linierne.

For derved at komme frem til følgende slutning: Siden Sappho.dk bringer Geoffrey Cains højre-zionistiske udgydelser, kunne det tænkes, at Trykkefrihedsselskabet i virkeligheden under ytringsfrihedens bannere fungerer som en højre-zionistisk sleeping cell?

Selvfølgelig kan min interlineære læsning  vise sig at være af en ret vilkårlig karakter, på den anden side har Lars Hedegaard tidligere vist sig at kunne lave en fjer om til 5 høns. Heri hjulpet af de zionistiske islam-eksperter Bernard Lewis og Bat Ye´or samt med assistance fra den serbiske nationalist Serge Trifkovic. Og sidst men ikke mindst: kyndigt støttet af Geoffrey Cain & CO.

PET opfordres derfor alligevel til at kigge nærmere på min arbejdshypotese. Man kan jo ikke være forsigtig nok i disse tider.

2.august 2009

Beslægtede links på denne hjemmeside: Huntington meets Krarup; Der er ingen kaviar i religionen; Tartuffer; Den gode,den spegede og den virkelig onde; Umm Lars;Fænomenet Bat Ye´or

25.7.2020