Svineproduktionen over folkets tarv

Hvornår var det nu det var, at Lars Løkke  tog til Afghanistan for at overbringe de islamiske frihedskæmpere sin støtte?
Det må have været engang i 80´erne, gætter jeg på,  dengang USAs præsident hed Ronald Reagan og Storbritanniens regering var anført af Margaret Thatcher.
Reagan og Thatcher, unge Lars´ to helte. Læs: nyliberalismens ophavsmænd(M/K) til den økonomiske deregulering, som vi stadig sidder i op til halsen.

Samme Ronald Reagan var forresten  også en ivrig støtte af de afghanske frihedskæmpere, der i øvrigt ikke var så afghanske endda. Blandt dem var der nemlig mange jihadister fra Golf-staterne, inklusive en vis Osama bin Laden.

Nå, det var blot en lille afstikker til fortiden, hvis formål  ene og alene er at påpege de tætte bånd mellem nyliberalisme og...skal vi sige dilettantisme/ uansvarlighed/manglende omtanke?

Lars Løkke, hvis politiske virke senere hen kulminerede i den famøse struktur-reform (den sidder vi også i op til halsen, især her i Udkant-Danmark) har atter fået et af sine geniale indfald.

Hvad dette går ud på, redegøres der omhyggeligt for i en artikel af Jørgen Steen Nielsen bragt af Information den 11.maj 2016. "Løkke spiller højt spil med EU-retten" lyder overskriften. Prøv af google artiklen på nettet, kære læser, og få syn for sagn. Denne gang er det ikke de fæle Sovjet-kommunister, Løkke kæmper imod, men EU. Og hvem er de frihedskæmpere, han støtter denne gang?
Jo, det er de danske svinebønder. Disse skal have frihed til at forurene det danske grundvand af hensyn til svineproduktionen - en frihed, som formynderne fra EU forsøger at knægte.

Lars Løkke spiller højt spil ikke alene med EU-retten, men også med folkets sundhed.

At han i dette spil støttes af sine ny-liberalistiske kumpaner i Liberal Alliance, er såmænd forståeligt nok.

Men at han også får opbakning fra de folk-folkelige folkegardister fra DF -  er godt nok en smule underligt.

Men det har Kristian Thulesen Dahl sikkert en god forklaring på.


12.5.2016