MED KLAP FOR BEGGE ØJNE

Om Søren Espersens stålfaste virkelighedsfornægtelse

Den  ærke-zionistiske general Moshe Dayan havde som bekendt klap for det ene øje.

Hans  danske discipel Søren Espersen (DF) har klap for dem begge.

Det mener  jeg efter i en tv-transmitteret debat-udsendelse at have hørt ham udtale, at fortsatte jødiske bosættelser på Vestbredden er i den skønneste orden.

Det er de af to grunde - mener Espersen:

For det første har de jødiske bosættere lov til at slå sig ned hvor som helst, når de nu...øh.. køber en grund.

For det andet ville det være uantageligt at nogle steder skulle være judenrein. 

Ordet "judenrein" har Søren Espersen fra Goebbels - eller:  Gøbbels - som Jyllands-Posten (der i dag er flittig leverandør af Søren Espersens udgydelser) stavede navnet ganske få dage efter Krystalnatten (se venligst "Omkring Israel",afsnit 15 på denne hjemmeside). 

Hvad har  Gøbbels og Espersen til fælles? Holocaust.

Dog er der den forskel, at Goebbels var medskyldig i Holocaust - mens Espersen  blot er en af Holocaust-industriens vigtigste detail-handlere på dansk grund.

Det med Holocaust-industrien har jeg fra den jødisk-amerikanske forsker Norman G. Finkelstein, som har skrevet en bog om emnet: HOLOCAUSTINDUSTRIEN - Refleksioner over udnyttelsen af jødernes lidelser.

Og det er netop det,Søren Espersen gør: Med ordet "judenrein"  misbruger han mindet om nazisternes forbrydelser over fortidens jøder til at legitimere Israels forbrydelser over nutidens palæstinensere.

"Når de køber en grund" - siger Søren Espersen endvidere.

Her ville det være rart at få dokumenteret, hvornår israelerne sidst har købt en palæstinensisk grund.

Det kan selvfølgelig ikke udelukkes, at et par rige palæstinensere selv efter den sidste blodige intifada (år 2000) har fundet det formålstjenligt at sælge noget af deres jord til israelske opkøbere.

Men om det så passer, er det dråber i havet i sammenligning med al den palæstinensiske jord, Israel har raget til sig via deciderede etniske udrensninger eller på basis  af  en groft diskriminerende lovgivning.

Her tænker jeg især på tre  love:  loven om hjemvenden, loven om indfødsret og loven om Qeren Ha-Qayemet (Det Jødiske Nationalfond).

Hvad disse love går ud på, er beskrevet i en efterhånden omfattende litteratur (Ilan Pappe, Svend Holm-Nielsen, Birgitte Rahbek, Göran Rosenberg, Tanya Reinart m.fl. Se venligst litteraturlisten til "Omkring Israel").

Sagen er, at Israel er en apartheid-stat. 

Endnu flere jødiske bosættelser på Vestbredden vil kun bidrage til yderligere at isolere Israel internationalt.

Men det nægter Søren Espersen at indse.

23.11.11