VESTENS FORTRÆNGNINGER ER ENORME

Trods Srebrenica, trods de kristne hutuers massakre på næsten én million (ligeledes kristne) tutsier samt trods det uafviselige faktum, at Israel blandt sine statsministre tæller mindst én notorisk terrorist - Menachem Begin -, påstår Geoffrey Cain I Kristeligt Dagblad 12/12, at islam er genetisk mere terrordisponeret end både jødedom og kristedom.

Skønt påstanden strider mod hobevis af historiske fakta, skal den nok gå  rent ind hos utallige læsere.

Hvorfor nu det?

Fordi den vestlige opinion  i flere år er blevet hjernevasket af den anti-islamiske smædekampagne, som USA har iværksat dengang Murens fald nødvendiggjorde et nyt fjendebillede.

At netop den islamiske verden blev valgt som Vestens fjende nummer 1 i stedet for kommunismen, beror efter min mening på to årsager: den ene er Mellemøstens oliefelter, den anden er, at USA er det "frie" og "demokratiske" Israels bedste allierede. Det var derfor nærliggende, at erklære den samlede islamiske verden som arvtageren efter den totalitære kommunisme og den ligeså totalitære og antisemitiske nazisme.

 På denne baggrund er det både sigende og uheldigt, at det  netop er to islamforskere med utilslørede zionistiske sympatier - Bernard Lewis og Bat Ye´or -, der anfører den store hær af  (overvejende)selvbestaltede islameksperter, som i løbet af de sidste femten år har udspyet hundredevis af anti-islamiske skrifter.
  Dette storslåede anti-islamiske projekt er lykkedes over al forventning. Selv i det ellers kritiske og oplyste Danmark omtales Bernard Lewis og Bat Ye´or som ufejlbarlige autoriteter. Det fremgår blandt andet af  Karen Jespersens og Ralf Pittelkows bestseller Islamister og naivister.


   Problemet med Bernard Lewis, Bat Ye´or samt med deres eftersnakkere i USA og Europa er, at de manipulerer deres læsere ved hjælp af to store fortrængninger.


Den første fortrængning består i den systematiske fortielse af alle de forbrydelser, zionismen har gjort sig skyldig i både før og efter oprettelsen af staten Israel. Hvilket må siges at være særdeles manipulerende: Fortier man zionismens forbrydelser (læs:terrorhandlinger), får man nemlig svært ved at forklare en af hovedårsagerne til den islamiske terror.

Den anden fortrængning består i den systematiske fortielse af følgende kendsgerninger:
idag fremstilles islamismen som ligeså totalitær som kommunismen.

-Men hvorfor undlader man at fortælle, at de afghanske helligkrigere - anført af den saudiske prins Osama bin Laden - i sin tid ydede et afgørende bidrag til Sovjetunionens svækkelse og efterfølgende fald?

-hvorfor glemmer man, at nævnte mujahediner i perioden 1980-89 blev trænet af CIA-agenter for saudiarabiske penge og med den pakistanske efterretningstjenestes mellemkomst?
-hvorfor har man glemt, at den islamiske terrorismes vugge ikke er Koranen, men den sovjetisk-afghanske krig, der udstyrede tusindvis af helligkrigere med en utrolig farlig know-how udi allehånde sprængstoffer og kampteknikker?

For en god ordens skyld: jeg er kristen. Ovenstående bør endelig ikke læses som noget islamforsvar. Det er blot min beskedne hyldest til det kristne sandhedskrav.

december 2006

PS. Ønsker man en uddybning af de fremsatte synspunkter, kan følgende artikel af Jeffrey Sachs anbefales:

"Lad os stoppe krigen med radikal islam" (information, 8-2.2015)