søren espersens elefantstøvler

Ifølge Politiken d. 4.5.2013 mener Søren Espersen (DF), at Danmark jokker  på USA med elefantstøvler ved at give Palæstina diplomatstatus.

Se også: http://www.information.dk/telegram/459448

 

     Er der nogen, der lettere elefantisk jokker på USA , så er det højre-zionisterne fra USAs israelske lobby samt de højrezionister, anført af Bibi Netanyahu og Avigdor Lieberman, som regerer Israel for tiden og, - sidst men ikke mindst - det højrezionistiske haleslæng, som i Danmark tæller hele DF-toppen samt Lars Hedegaard og alle de andre uheldige helte i Trykkefrihedsselskabet.

Bemærk, ærede læser, at højre-zionismen ikke bør forveksles med zionismen. Mens højre-zionismen er nært beslægtet med fascismen, har zionismen blandt sine tilhængere nemlig haft afdøde Judah Magnes og  Hannah Arendt (se: omkring Israel på denne hjemmeside).

Hverken den ene eller den anden kunne jo beskyldes for fascistiske tilbøjeligheder. Det samme gælder den israelske politolog og historiker Zeev Sternhell (født 1935), som betegner sig selv som super-zionist.

Zeev Sternhell er ophavsmand til mange værker om fascismen og til en storanlagt analyse af fascismens oprindelse, som i den franske oversættelse har fået titlen: Les Anti-Lumières (Anti-Oplysningen)

Se nærmere om ham via følgende link:

http://www.information.dk/167518

                               *

How disappointing, Mr. President!

En helt anden ting er, at Obama gør en sølle figur ved at lade sig tage ved næsen/jokke på af højre-zionisterne både i og udenfor Israel.

Det ville overordentligt klæde såvel hans som USAs image, hvis han benyttede sig af sin anden embedsperiode (hvor han er lykkelig fri for den israelske lobbys afpresning) til at gøre det eneste, der ville gøre indtryk på Netanyahu og konsorter, nemlig at nægte Israel enhver økonomisk hjælp, medmindre landet rømmer alle de ulovlige bosættelser eller - i det mindste - afholder sig fra at opføre endnu flere.

 

5.5.13

NOTE: Zeev Sternhell er i mine øjne en af vor tids vigtigste politiske tænkere. Jvf. følgende interview:

http://www.information.dk/125212